|
Stanislav Chudík

SZMF MEDIA CUP plný známych tvári už tento piatok

SLO

V piatok 6.mája sa na ihrisku Mladej Gardy v Bratislave odohrá prvý ročník SZMF MEDIA CUP. Do turnaja sa prihlásilo 6 tímov. Žreb tímy rozdelil do dvoj trojčlenných skupín.

Na SZMF MEDIA CUP-e aj hráči so skúsenosťami z reprezentácie či najvyššej ligy

Fanúšikovia malého futbalu sa môžu už tento piatok tešiť na kvalitné zápasy, kde sa proti sebe postavia mnohé známe tváre z mediálneho priestoru. Sú medzi nimi aj takí, čo majú bohaté futbalové skúsenosti. Napríklad za tím Rádia Aetter nastúpi slovenský reprezentant v malom futbal Michal Takáč, ktorý sa napríklad predstavil so slovenskou reprezentáciou na Majstrovstvách sveta v malom futbale v roku 2019, ktoré sa konali v Austrálii.

Za tím Markízy nastúpi Marián Tomčák, ktorý má v najvyššej futbalovej súťaži viac ako 150 štartov. Markizáci majú na súpiske aj Andreja Zvolenského, Mariána Červenku či Nathana Dzabu, ktorí pravidelne nastupujú v trnavskej Niké TOP lige.

Tím RTVS má na súpiske tiež veľmi populárne tváre z obrazoviek. Ľuboš Hlavena je neodmysliteľnou tvárou mnohých športových relácii a významných podujatí. Ďalej môžeme nájsť na súpiske verejnoprávnej televízie napríklad Michala Jantošku, Andreja Bartaloša či Tomáša Košeca.

Za JOJ Šport nastúpi napríklad aj komentátor Michal Maťašovský. V skupine B tak príde aj k zaujímavej konfrontácii troch kamarátov. Na strane JOJ Šport práve Maťašovský a na strane Markízy Zvolenský a Červenka, práve oni stoja za čoraz populárnejším podcastom Bavme sa o lige.

Všetky zápasy sa odohrajú v dĺžke 1 x 20 minút. Zápasy v základnej časti ani v play-off nemôžu skončiť remízou - v prípade nerozhodného stavu rozhodne o víťazovi penaltový rozstrel.

Do semifinále postúpia z oboch skupín dva najlepšie celky a tie sa následne stretnú s postupujúcimi z opačnej skupiny systémom 1A vs. 2B a 1B vs. 2A. Víťazi týchto zápasov sa stretnú vo finále a porazené tímy sa pobijú o 3. miesto.

Tímy, ktoré skončia na tretích miestach v základných skupinách sa proti sebe stretnú v zápase o konečné 5. miesto.

Pre najlepšie tri tímy sú pripravené trofeje a medaile. Ocenenie si taktiež odnesie najlepší strelec, najlepší hráč a najlepší brankár turnaja. Špeciálna cena je pripravená pre strelca najkrajšieho gólu.

Rozdelenie skupín:

Skupina ASkupina B
RTVSMarkíza
TV JOJJOJ Šport
Rádio AetterDenník Šport


Program zápasov:

ČasHlavné ihriskoVedľajšie ihrisko
9:00Rádio Aetter vs. TV JOJDenník Šport vs. JOJ Šport
9:30Markíza vs. Denník ŠportRTVS vs. Rádio Aetter
10:00TV JOJ vs. RTVSJOJ Šport vs. Markíza
10:40Semifinále 1 (1A vs. 2B)Zápas o 5. miesto
11:15Semifinále 2 (1B vs. 2A)
11:45Zápas o 3. miesto
12:15Finále
12:40Vyhodnotenie

Všetky zápasy LIVE

Každý zápas SZMF MEDIA CUP si budete môcť pozrieť aj LIVE prostredníctvom streamu na YouTube kanáli Slovenského zväzu malého futbalu. Odkaz kde ich môžete sledovať nájdete taktiež v detailoch zápasov na stránke turnaja.


submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) SZMF Media Cup
# Tím Z Skóre Body
1. TVJ TV JOJ 2 3:0 6
2. RTV RTVS 2 2:2 3
3. RAD Rádio Aetter 2 1:4 0

štatistiky

Slovensko (SLO) SZMF Media Cup
1. RTV Miroslav Kaňuk 1 Gólov
2. TVJ Filip Šimora 1 Gólov
3. TVJ Tomas Hrutka 1 Gólov
4. RAD Patrik Benadik 1 Gólov
5. RTV Erik Rybanský 1 Gólov
6. TVJ Karol Áč 1 Gólov
7. RTV Michal Jantoška 0 Gólov